hu | en

Hírlevél

Hírek

Utaztatható előadások

utaztatható előadások

Vidéki táborok

vidéki táborok

Műsorfüzet

Panoráma

360 fokos panorámaképek

Társintézmények

Helytörténeti kör

Kiemelt támogatóink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek

Tanfolyam > Baba-mama > Dajkamesék
Dajkamesék
2019. szeptember 13. 10:00

0 - 4 éves korig
Zenés-mesés foglalkozás kisgyerekeknek és szüleiknek

A kisgyermekek lelkivilágát jól ismerő színész-zenész házaspár vagyunk. Régóta zenélünk már gyerekeknek. Két saját gyermekünk adta az inspirációt, hogy Picuri-Muri gyerekkoncertjeink mellett most a legkisebbekhez is szóljunk.

Mivel a gyerekek az érzelmeken keresztül értik meg leginkább a világot, a mesék birodalmába kalauzoljuk őket, hogy a zene varázslatos erejével ismerhessék meg azt. Az anyukák biztonságot jelentő öléből fokozatosan egyre bátrabbak lehetnek, és a hagyományos baba-ringató játékok mellett, mókás állatokkal és érdekes történetekkel tölthetik az időt, játszva-tanulva.

A varázslatos óriás mesekönyvünk és bábfiguráink könnyen teremtenek vidám légkört, és észrevétlenül fejleszthetjük velük a beszédkészséget, ritmusérzéket, mozgáskultúrát, fantáziát, és erősíthetjük az anya-gyermek kötődést, egyszóval mindazt, amire a kisgyermekeknek igazán szüksége van.

A foglalkozásokat igazi koncerthangulattal zárjuk, hogy az élőzene iránti érdeklődést, és a zenei igényességre való nevelést is időben kezdjük. Módszereinket saját művészi és szülői tapasztalatainkra építve, pedagógiai szakember segítségével dolgoztuk ki, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a gyermekekből.

Örülünk, ha előre jelzitek részvételeteket, de foglalkozásokra bármikor lehet csatlakozni, nem szükséges előzetes bejelentkezés!

Várunk titeket szeretettel,
Lévai Tímea és Poppre Ádám

A foglalkozásokat pénteki napokon: 10.00 - 10.45 között tartjuk.

Részvételi díj:
1 500 Ft/fő
5 000 Ft/ fő/ havi bérlet

Első foglalkozás: 2019. szeptember 6 (péntek)

Információ és jelentkezés:
Poppre Ádám +36- 20-431-1968,
kapcsolat@levaipoppre.hu
www.facebook.com/dajkamesek

Információ
Poppre Ádám: +36-20-431-1968, kapcsolat@levaipoppre.hu, www.facebook.com/dajkamesek

További időpontok