hu | en

Hírlevél

Utaztatható előadások

utaztatható előadások

Vidéki táborok

vidéki táborok

Műsorfüzet

Panoráma

360 fokos panorámaképek

Társintézmények

Helytörténeti kör

Kiemelt támogatóink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek

Online programok > Játék – Varázslatos Pesthidegkút
Játék – Varázslatos Pesthidegkút
2021. január 21 - 2021. január 28.

Ha úgy gondolod, hogy jól ismered Pesthidegkutat, akkor ez a játék neked való! Csütörtökönként felteszünk egy fotót, melyen egy pesthidegkúti épület, annak részlete, egy szobor, stb. látható.

Találd ki, hol található a képen látható részlet! Ha megvan, nem kell mást tenned, küldd el a pontos helyet (utca, tér, melyik utcák kereszteződése, stb.) a kulturkuria.marketing@gmail.com e-mail címre. A következő fotó felkerüléséig van lehetőséged a válaszadásra. A helyesen válaszolók közt minden héten kisorsolunk egy dedikált Varázslatos Pesthidegkút című könyvet. 

Játékszabályzat

Játékszabályzat

1. A játék szervezője

A Varázslatos Pesthidegkút című nyereményjáték (a továbbiakban „Játék”) szervezője a II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. (székhely: 1022 Budapest, Marczibányi tér 5/a, a továbbiakban : „Szervező”)

2. A Játékban résztvevő személyek

Az Játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy.

3. A Játék időtartama

Minden héten felkerül a Facebookra egy új fotó. Az adott fotó felkerülésétől számított 1 hétig lehet a válaszokat elküldeni.

4. A Játék menete

A Játékban minden héten a megadott e-mail címre a helyes választ elküldők közül sorsoljuk ki a nyertest.

5. Kiértesítés

A nyertesek e-mailben kapnak értesítést. Ha a nyertes a nyeremény kiértesítést követő 15 napon belül nem jelentkezik nyereményéért, a Szervező jogosult pótnyertest kihirdetni, így a nyeremény a pótnyertest illeti. Ez mindaddig folytatódik, míg a nyertes nem jelentkezik 15 napon belül nyereményéért.

6. Vegyes rendelkezések

6.1. A nyertesek nevét a Szervező a Klebelsberg Kultúrkúria Facebook oldalán teszi közzé legkésőbb a Játékot követő 1 héten belül.

6.2. A Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményeken túlmenő egyéb nyereményt.

6.3. A résztvevők a jelen Játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező díjmentesen felhasználhatja a résztvevők személyi adatait és személyes jellegű információit (név, vezetéknév, e-mail cím). Harmadik személynek ezen információkat a Szervező nem adja tovább.

6.4. A Szervező kijelenti, hogy a promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, és a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz.

6.5. A résztvevők a részvétellel automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályt.

6.6. A nyeremények készpénzre nem válthatók.

Információ

További időpontok