hu | en

Hírlevél

Utaztatható előadások

utaztatható előadások

Vidéki táborok

vidéki táborok

Műsorfüzet

Panoráma

360 fokos panorámaképek

Társintézmények

Helytörténeti kör

Kiemelt támogatóink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek

Előadások és belépők

Kedves Látogatóink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a vonatkozó kormányrendelet értelmében intézményünk június 22. hétfő 8.00 óta újra látogatható. Az elmaradt előadásokat az alábbiak szerint pótoljuk:

  • Március 16-i Babaszínház: Ki lakik az asztal alatt? c. előadásaink új időpontja: október 19. hétfő 10.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek. visszaváltásuk október 14-e 20 óráig lehetséges!
  • Március 17-i és április 14-i Genius loci előadás egy előadássorozatunk része, mely a veszélyhelyzet elmúltával az elmaradt előadásokkal folytatódik. A megváltott belépők a sorozat előadásaira érvényesek lesznek.
  • Március 19-i Grecsó Krisztián – Bíró Bence: Megyek utánad című előadásunk új időpontja október 29. csütörtök 19.00 óra. A megváltott belépők az új időpontra érvényesek, visszaváltásuk október 14-e 20 óráig lehetséges!
  • Április 14-i Zorán koncert új időpontja: október 20. kedd 19.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek, visszaváltásuk október 14-e 20 óráig lehetséges!
  • Április 17-i "Befogad és kitaszít a világ" - Mácsai Pál és Huzella Péter Villon-estje című előadásunk új időpontja 2020. november 26. (csütörtök) 19:00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek, visszaváltásuk november 12. 20 óráig lehetséges.

Jegyeket személyesen a művelődési központban és az Interticket hálózat jegyirodáiban, elektronikusan a www.jegy.hu oldalon vásárolhatnak.

Bízunk benne, hogy hamarosan újra üdvözölhetjük Önöket rendezvényeinken!

Szeretettel várjuk Önöket!