hu | en
Facebook Facebook

Bérletek

Hírlevél

Utaztatható előadások

utaztatható előadások

Vidéki táborok

vidéki táborok

Műsorfüzet

Kiadványaink

Panoráma

360 fokos panorámaképek

Társintézmények

Helytörténeti kör

Kiemelt támogatóink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek

Gyermekprogram > Diafilmek délutánja
Diafilmek délutánja
2024. január 20. 16:00
70 éves a magyar diafilm!
Diafilmek délutánja - Több mint diavetítés!

Régi kedvenceinket, a diafilmeket vetítjük folyamatosan, kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt.

Várjuk azokat a „gyerekeket”, akik ezeken a diákon nőttek fel, és azokat a gyerekeket is, akik még csak most ismerkednek meg    a diafilmes mesék varázsával.

A kisebbeknek a diafilmeket Szalai Kriszta színésznő meséli el, zenével kíséri és a hangulatot fokozza Hevesi Imre zenész. A nagyobbaknak vidám, játékos, vetítéssel egybekötött előadást tart Molnár Levente, a 20 éves improvizációs színház,
a Momentán Társulat tagja, de itt is minden a diafilmek körül forog majd. Érdemes időben érkezni! Kezdés: 16 órakor, a második rész 17 órakor kezdődik.

A program megvalósításához köszönjük a 70 éves alapítást ünneplő Diafilmgyártó Kft. ( korábban Magyar Diafilmgyártó Vállalat) támogatását.

www.diafilm.hu

Információ
A rendezvényeinkről kép-, hang- és videófelvétel készülhet. A felvételek elkészítésének célja az intézmény rendezvényeinek megörökítése, valamint a rendezvények megtörténtének igazolása. Az elkészült felvételek közösségi felületeinken is közzétételre kerülhetnek. Amennyiben a felvételeken nem kíván szerepelni, kérjük, erre vonatkozó igényét utólag a marczi@marczi.hu e-mail címen jelezni szíveskedjék.
Jegyár I.: 1000 Ft

További időpontok


  • 2024. január 20.