hu | en

Hírlevél

Hírek

Utaztatható előadások

utaztatható előadások

Vidéki táborok

vidéki táborok

Műsorfüzet

Panoráma

360 fokos panorámaképek

Társintézmények

Helytörténeti kör

Kiemelt támogatóink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek

Gyermekprogram > Gyermekbúcsú
Gyermekbúcsú
2019. június 23. 16:00

Hagyományos évadzáró gyermekmulatság:

Csalóka Péter - a Pupetta Társulat előadása, a Hahó együttes vidám műsora, Varász Tamás bűvész mutatványai, Pegazus mesés játéktár,  Tekergőtér - az izgalmas játékok tere, kézműves játszóház, arcfestés, hempergő, logikai és ügyességi játékok  és párasátor várják a gyerekeket.

CSALÓKA PÉTER - A PUPETTA TÁRSULAT VIDÁM ELŐADÁSA

Egy, kettő vagy esetleg három legény van talpon e vidéken, de az egyik jány. E jól öltözött legények épp oly csalafinták mint meséjük hőse a Csalóka Péter de ők nem csak azokat csapják be akik megérdemlik hanem titeket is. Avagy nemcsak titeket hanem magukat is?. Ha kíváncsiak vagytok ki tud nagyobbat mondani, vagy hogyan látja el baját a bírónak a felesége avagy hogyan fér el három nagyhangú dudás egyetlen "csárdában" akkor köztünk a helyed. Az előadás fonalához sajnos kevés e három lélek, szükség van rád is, hozd el leghangosabb hangod is.

VARÁZS TAMÁS BŰVÉSZ MUTATVÁNYAI

Varász Tamás gyakori vendégünk, hiszen minadnnyiunkat sokszor elkápráztatott már mutaványaival. Ezúttal legújabb trükkjeit csodálhatjuk meg műsorában.

A HAHÓ EGYÜTTES MŰSORA

Valószínűleg sok család ismeri a Földlakó című bájos gyerekslágert, mely Kardos-Horváth Jánoshoz fűződik. A fiatal apuka legújabb formációja a Hahó Együttes, melyet három másik apukával alapított. A csapat szellemes, izgalmas szerzeményeket ír,  a móka és kacagás garantált.

Az együttes tagjai: 

Kardos-Horváth János - ének/gitár
Prommer Patrik - ének/dob
Domokos Tibor - ének/billentyű
Fodor Balázs - ukulele/furulya/ének/móka

 

FOLYAMATOS PROGRAMJAINK

FELHŐVADÁSZAT

A Felhővadászat felhőtlen szórakozás: izgalmas ügyességi játék gyerekek számára, melyet a Pilóta a Légikisasszony segítségével irányít. Az ifjú felhővadász helyet foglal a repülőgépben, s a felhőkapkodó szerkezettel három, a repülőgép előtti kötélen lecsúszó felhőt kell eltalálnia. Hajrá!

PEGAZUS MESÉS JÁTÉKTÁR

Játék meseszereplőkkel és a mesékben szereplő tárgyakkal

Tessék, tessék, csak tekergessék!
Izgalmas szerkezetek, szórakoztató feladatok kicsiknek és nagyoknak!

TEKERGŐTÉR

Egyedi tervezésű és kivitelezésű játékok gyűjteménye. Olyan játszótér ahol a gyerekek és játékos kedvű szüleik egyaránt jól szórakozhatnak és próbára tehetik ügyességüket. Ezen a játszótéren lehet tekerni - forgatni - húzni - tolni - billenteni - fújni - és főleg gurítani. A szabályok minden esetben egyértelműek, a sikerélmény és a jó hangulat garantált.

 A JÁTSZÓKERTBEN kézműves játszóház, arcfestés, hempergő, logikai és ügyességi játékok várják a gyerekeket, családokat.
Információ
A belépés díjtalan. Eső esetén rendezvényünket a Kultúrkúria épületében tartjuk meg.

További időpontok


  • 2019. június 23.
  • Galéria