hu | en

Bérletek

Színházbérlet 2019. tél-tavasz

Hírlevél

Hírek

Műsorfüzet

Panoráma

360 fokos panorámaképek

Társintézmények

Helytörténeti kör

Kiemelt támogatóink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek

Gyermekprogram > Közkívánatra: Dés László-Geszti Péter-Békés Pál A dzsungel könyve
Közkívánatra: Dés László-Geszti Péter-Békés Pál A dzsungel könyve
2017. december 10. 11:00

A nagy érdeklődésre való tekintettel az előadást 11 és 16 órakor is bemutatjuk!

A Rudyard Kipling könyvén alapuló musical különlegesen látványos bábszínpadi változata a Harlekin Bábszínház előadásában látogatóink kérése alapján ismét a Kultúrkúriában szerepel.

Közel húsz esztendeje, hogy egy igazi sikertörténet indult útjára a Pesti Színházban. Új magyar musical született, amely töretlen népszerűségének és számos színházi bemutatójának köszönhetően mára klasszikussá vált. A farkasok között nevelkedett Maugli története fülbemászó zenébe és leleményes dalszövegekbe ágyazva, minden korosztály számára garantált szórakozást biztosít. A bölcs Balu, a féltőn óvó Bagira, a bosszút szomjazó Sír Kán története nem nélkülözi az izgalmakat, ahogyan az örökérvényű tanulságokat sem. A Harlekin Bábszínház elsőként tett rá kísérletet, hogy bábok és színészek által elevenedjen meg a musical.

 

"A dzsungel első számú törvénye: elsősorban mindenki a saját életbenmaradásáért felel. Ne állj szóba a majmokkal, ne feleselj Baluval, és vésd eszedbe: vedlés idején Ká nem csak rövidlátó, de nagyot is hall. Mindig légy udvarias, használd a mesterszavakat és tartsd tiszteletben Csil munkáját. Ha mindent megtanultál, akkor indulhatsz, de ne feledd: a Dzsungel Könyvét nem te írod, te csak lépkedsz a köveken, amelyek olykor olyan utakra is terelnek, ahol még nem járt más előtted. Felkészültél az utazásra?"

 

Maugli - Zádori Szilárd
Balu - Herein János
Bagira - Mészáros Pancsa
Túna - Szűcs Réka
Sír Kán - Sóvári Csaba
Akela - Szilner Olivér
Ká - Nánásy Ágnes
Csil - Soó Gyöngyvér
Majom - Szabados Böbe
Továbbá: Maruzs Nikolett, Kovács Máté, Kiss Alexandra A bábszínpadi változatot készítette: Tóth Réka Ágnes és Halasi Dániel
Báb-és díszlettervező: Csonka Erzsébet
Koreográfus: Fosztó András

Rendező: Halasi Dániel

Az előadást 2 felvonásban játsszuk, időtartama szünettel együtt kb. 140 perc.
Az előadást 3 éven aluli gyermekek számára nem ajánljuk!

Információ
A nagy érdeklődésre való tekintettel az előadást 11 és 16 órakor is bemutatjuk! Az előadást 2 felvonásban játsszuk, időtartama szünettel együtt kb. 140 perc. 4 éven aluli gyermekek számára nem ajánljuk!
Jegyár: 1900 Ft

További időpontok


Galéria