hu | en

Bérletek

Színházbérlet 2019. tél-tavasz

Hírlevél

Hírek

Műsorfüzet

Panoráma

360 fokos panorámaképek

Társintézmények

Helytörténeti kör

Kiemelt támogatóink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek

Zene > Könnyűzene > Holdviola Adventi nagykoncert
Holdviola Adventi nagykoncert
2017. december 17. 19:00

A Klebelsberg Kultúrkúriában rendezi évzáró adventi nagykoncertjét az utóbbi évek egyik legsikeresebb elektronikus folkzenei produkciója, a Holdviola.

A zenekar közel 10 éves munkásságának ismerői szerint, a magyar népdalokból táplálkozó különleges zenéjével stílust teremtő zenekart megérdemelten ismerte el a zenei szakma Fonogram Magyar Zenei Díjjal, és az sem véletlen, hogy lemezeiket többször jelölték az év legjobb világzenei albumának. A sajátos „holdviolás” stílus, a tradicionális magyar dallamoknak izgalmas, modern zenei megoldásokkal, saját dalszövegekkel és érzékeny előadásmóddal való tovább gondolása hamar megtalálta az utat a közönség szívéhez is. 

 

Ez lehet az oka, hogy a Holdviola koncertekről sokan elragadtatással beszélnek?

 

Nos, akinek már volt szerencséje részt venni a produkció közel 300 élő előadásának valamelyikén megtapasztalhatta, hogy a Holdviola különleges, léleksimogató zenei világa, az ehhez illeszkedő színpadi látvány és a sodró tánckoreográfiák egysége valóban egyfajta bűvöletként hat a közönségre.

 

A legfrissebb felállásával koncertező zenekar az elmaradhatatlan közönségkedvenc dalok mellett meglepetésekkel is készül előadására.

 

Az adventi időszak egyik kihagyhatatlan programja!

Információ
Jegyár: 2500 Ft
Jegyeket személyesen a művelődési központban, elektronikusan a www.jegy.hu oldalon vásárolhatnak.

További időpontok