hu | en

Hírlevél

Műsorfüzet

Panoráma

360 fokos panorámaképek

Társintézmények

Kiemelt támogatóink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek

Zene > Komolyzene > Mesterkoncertek és fiatal művészek - ELMARAD!
Mesterkoncertek és fiatal művészek - ELMARAD!
2017. március 17. 19:30

Tisztelt Látogatóink!

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a koncert technikai okok miatt elmarad. A jegyek visszaválthatók a Kultúrkúria portáján. Megértésüket köszönjük!

A Magyar Kamarazenekar koncertje

Vezető és hangversenymester: Bánfalvi Béla, Liszt-díjas hegedűművész

Műsor

Holst: St-Paul’s Suite  Op. 29. No. 2

Wolf: Olasz szerenád

Rossini: D-dúr Sonata No. 6.

               -------------

Elgar: Serenade Op. 20

Verdi: e-moll vonósnégyes

 

MAGYAR KAMARAZENEKAR


A Magyar Kamarazenekar tagjai a hazai, élvonalbeli komolyzenei szakma jeles képviselői, akik mögött több évtizedes szakmai képzés és múlt áll. Az együttes alapítója, vezetője és hangversenymestere Bánfalvi Béla, Liszt-díjas hegedűművész. A Zenekar világhírű magyar és külföldi szólistákkal dolgozik együtt, többek között a Kossuth-díjas Baráti Kristóffal, a moszkvai Paganini versenyen győztes, virtuóz hegedűművésszel, a Liszt-díjas Várjon Dénes zongoraművésszel, vagy Mischa Maisky világhírű csellóművésszel.
Bánfalvi Béla hegedűművész évek óta nagy sikerrel irányítja az együttest. A zenekarvezető az Állami Hangversenyzenekar és a Budapesti Vonósok koncertmestere volt. Együtteseivel bejárta a világot, közel ötven lemeze jelent meg. Munkásságáért többek között, Liszt-díjjal, Bartók-Pásztory-díjjal és a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével tüntették ki. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem adjunktusa, docense volt 30 éven át, jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának vezető beosztású oktatója, a Magyar Kamarazenekar vezetője, koncertmestere.

Információ
Jegyár: 2500 Ft
Jegyeket személyesen a művelődési központban, elektronikusan a www.jegy.hu oldalon vásárolhatnak.

További időpontok